femhundrasjuttiofem – BÄSTA KOSTTILLSKOTTET

Jag började för ca 2 veckor sedan med ett nytt tillskott som kallas CLA. Det ska öka förbränningen, hjälpa till att buffa musklerna lite extra och hålla blodsockret i en jämn nivå (det vill säga minska ”suget”). Jag trodde inte jättemycket på det men jäklar vilken skillnad det är!

Jag som är matvrak nummer 1 äter mindre portioner, är inte alls lika sötsugen, tränar hårdare och känner mig så mycket piggare och fräschare i musklerna 🙂 . Fattar inte varför inte alla äter detta tillskottet eller varför jag väntat så länge då det faktiskt i samband med träning håller vad det lovar. Och på frågan om jag tappat fett så är svaret: JAJJEMÄN! Känner mig tajtare vid arsle och mage 🙂 .

Det ska tas i samband med huvudmåltider 3 gånger om dagen (1 vid frukost, 1 vid lunch och 1 vid middag). Så enkelt är det :). Du hittar det HÄR

  var har du varit hela mitt liv älskade tablett <3

4 reaktion på “femhundrasjuttiofem – BÄSTA KOSTTILLSKOTTET

 1. Beställde en burk nu 😉 måste prova!! Behöver bli lite pepp att ta tag i vikten igen!! Och din blogg hjälper mycket!!! Kraaaam <3

  • Wiho!! Hoppas du får lika grymma eller mer grymma resultat och känsla som jag kompis 🙂 HEJA DIG! första steget taget ju! Finns det någon träningslokal eller pass där du bor nu? 🙂 KRAAM BEBI <3

   • Wohoo!! Vi flyttar ju om 1.5 månad typ! Men dit jag flyttar ligger det en yoga studio typ 15 min promenad från lägenheten! Så jag tänkte ta upp yogan igen!! Det ska bli kul!!! Hade velat testa kangoo! Det ser skit roligt ut!! Kräääm<3

    • JAG SÅG INTE DITT SVAR! Vart ska ni flytta? 🙂 åh! Ja det är ju asbra för kröppa!
     JA!!! du får komma och sova hos mig efter :)) kram! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *